Thursday, October 22, 2009

untitled (aku xtw nk letak tjuk pe...)


penah x korg rase kehampehan melanda jiwa????
rse mcm sumenye x btol..ade je x kena tp kita xtw apa sebabnya...
ni r yg aku rse skg....tensen tol. mungkin sbab aku da smpai thp bosan stage gaban,
gaban pn x boring cm aku.....
huwwwaaaa....
masalah sebenar..aku tensen sbb men online game pastu stuck kt level 1 jer,huhuhuhu...
sian tol,
tensen aku mnjadi beganda bile dpt tw mmber aku da smpi level 6...oh tidak,
x bleh biarkn ni..
xpe..jap g aku lg terer dr ko..keh3
mggu ni aku nk study cara2 'edit m0vie'..hehehehe,smpai khatam bru stat study btol2..yg sah mengikut piawaian upsi n soalannye kua kt exam nti..lalalalalla
nmpknye aku merepek lg kt blog ni,
bukti aku mmg da xtw nk watpe..
*pic tu hanya hiasan semate2....hehe

4 comments:

ninim said...

aku ada...sekarang lah

ryan kiryu said...

ni.. aku la mastermind online games miniclips 2.. hahahs

arabella grace said...

nad aku di landa kebosanan yang sama laaa nadd..huhuhu

arabella grace said...

nad...ko updte laa blogg..citer laa paper sal mmpunyai kwn yang kiut yg namanya su ke aku tak kshh aku bosan laa tak tau nk baca yg mana satu.kih3