Wednesday, April 15, 2009

+aku tensen!!!!!!+

aku ingat dpt menjalani hari ni dgn pnuh bahagia ditemani angin sepoi-sepoi bahasa.......tibe2 dpt tw satu citer mybe aku n kwn2 yg seangkatan dgn aku terpaksa drop subjek minor yg da bertakhta kat aty kitorang nie.....walawei...tak puas aty tol..
ingt sonang ke nk g uruskan mende alah ni..da la encik2 dekan n ketua jabatan yang sewaktu dengannya selalu jer xde kt office...bz jer ala2 artis popular( saya mintak mahap ye encik2 dekan n kj sekalian..huhu)
nk kna trun naik tangga lg g office dorg( gune lif je sbnarnya...kakaka) g mntak cop sana sini lg..
pastu fikir nk kena tukar course len plak...huwwwwaaaa....menci sungguh..
ni rsa nk lari u je ni..
prasaan aku ni da macam kena paksa kawen dgn teruna bukan pilihan jer....huhuhu..
geram,sedih,konpius,malas....sume skali la keadaan atyku skg nie...
nk mkn lauk sup ayam ( tp rupe mcm tomyam...erm...ntahla) ngn kangkung goreng tu pn x selera...s0b3
*ketika luahan hati aku ni di post aku pn x sure lg kne dr0p or x cz bru dgr cite kwn2 aku jer.....(mintak mahap yer,aku ni mmg sng sket nk terpengaruh.......huhu)*

Thursday, April 9, 2009

mel0Dy of my liFe

pagi nie aku bngun trus on laptop, bukak pape lgu best...tu la apa yg aku wat every morning. so sng r nk tw aku ni da bangun or blom, klu da start memekak dlm blik nie da bangun tido la tu jwbnye..hikhik. tbe2 jer aku dgr satu lagu yg aku suka tp da lama x dgr cz slalunya aku bukak lagu jpn n korea..( aku mmg selera universal sket klu bab music nie..hehe)

mak aku pn da paham habit anak die yg sorg nie..gaknye da x larat nk tgur, selalunye die mesti sound aku n adik aku " korg dgr lagu pe ni??phm ke???" aku mmpu tersengih jer cz mak aku ni kdg2 pyh nk loyar bruk..silap2 hari bulan kitorg kne blik nti..mianhe 0mma..hehe. tp yg best abah aku la..klu dia blik keje n kitorg tgh lyn lagu korea/jpn die slalu s0und " ni abah slh rmh ke??rmh org melayu ke org korea??ermmm....tu la abah aku, sporting jer orgnyer...abah aku nie agak sekepala dgn kitorg, suke baca komik( komik fav dia cm naga wira, pahlawan berkembar..etc,)smpi aku n adik aku pn terikut skali tp xpe abah aku yg beli...hehe, bile blik kg jer msti dia tanya.."ko da bce komik yg abah bru bli blom?"tp ada stu bnde yg mmg aku x bleh blah..abah aku kdg2 suka dgr lagu thai...huhuhu, klaka pn ada gak....rndu la ngn faMiLy aku.....

aku ni jenis yg jarang dgr lagu malay/indo...slalunye main dgr jer n xtw pn pe title lgu tu pastu mula la tanye kt sume org..huhu, tp ada stu lagu aku suka betul liriknye. nk kata lirik puitis n mendayu-dayu xla cz aku mmg x bley msuk dgr lagu camtu..x thn nk dgr..hehe. lagu nie tajuknya "bUKan biNtaNg biAsa". lagu ni btol2 memberi banyak mkna kat aku, klu hayati btol2 lagu nie story pasal peng0rbanan, kesetiaan dlm semua aspek...family,friendship or l0ve...

*+bUKaN biNtanG biASa+*

once upon a time
ada sebuah bintang
yang bersinar terang di hatimu
ku akan datang lagi
menjemputmu dengan cinta
kan kubagikan semua bintangku

kumiliki bintang
bukan bintang biasa
ku bisa hapuskan semua dukamu
ku tak akan menghilang
slalu ada di hatimu
memberi bintang hanya untuk cinta

dan yang terbaik selamanya bersama
akan kubagikan bintangku demi cintamu
and when you keep on believing
thousand ones can be sees by running
the miracles can do things though can't do

kumiliki bintang
bukan bintang biasa
ku bisa hapuskan semua dukamu
ku tak akan menghilang
slalu ada di hatimu
memberi bintang hanya untuk cinta

dan yang terbaik selamanya bersama
akan kubagikan bintangku demi cintamu
and when you keep on believing
thousand ones can be sees by running
the miracles can do things though can do

dan yang terbaik selamanya bersama
akan kubagikan bintangku demi cintamu
and when you keep on believing
thousand ones can be sees by running
the miracles can do things though can't do
the miracles can do things though can't do



Wednesday, April 8, 2009

++t0taLLy mAZe++





















da lme x update blog kesayangan aku nie. bukannya ape, xde mood jer...bad m00d...m00dy...plus tensi0n, bile da rse cmni of course idea yg melambak-lambak kt otak ni pn xmo kua.totally maze! otak aku da mcm maze ni, no way out!!!! npe aku m00dy?????because a lot of thing...x pyh la aku citer semuanya, ada yg top secret...confid
ential!!hehe...aku bagitau yg x bape rahsia jer,

assignment, ni pn sbb utama gak...pyh gak nk wat sesi sebenarnyer,ingt senang...sumtimes aku fikir "am I on the right path??"byk kali gak aku terfikir nk bungkus kain baju blik kg..nk lari dr kolej. tp x tergamak jer..klu la aku ni hati kering mmg da lame aku wat, lari gi golok ke..hahahaha. tp lagi bgus lari pgi korea...pgi jmpe my mother-in-law..kehkeh,sure kena sekeh ngn keisya klu dia baca part nie..mianhe chinggu!!

bila aku da start moody, mula la start meroyan dgn kadar sederhana. baring salah, duduk salah..semuanye x kena.lastly, roommate aku gak yang kena layan luahan perasaan aku. agaknyer dia pn da bleh hfl ayat aku klu time moody.
sama jer dr sem lepas.." aku nk lari kolej!!!!!"
hahaha...nasib ko la dpt roommate cam aku nie, tp klu x jmpe sure dia rndu kt aku...muahahaha (bangge x hengat nie)...
aku d xde idea nie!!!!!!!!!
pic tu mcm tlbey ganas plak...hehehehe