Thursday, October 22, 2009

minggu yang ntah pape

mggu ni..boring xde pe nk wat cz klas da byk xde,dok kt umah xde pe nk wat,
arghh...sgguh bosan, akhirnya hobi aku sepanjang mggu nih adalah....jeng..jeng...layan fb, wat kuiz yg soalan die x valid lgsung..bnde yg die tanye xde kne mengena lgsung,
cntohnya....pe kena mngena warna pebret mak aku dgn nama pasangan hidup in future????plik
btol..tp aku lyn gak mnde ni sbb da bosan thp gaban...

pastu lyn movie yg aku amek kt member2 aku, sume genre ade, dpd cite tamil smpi cite korea..hahaha(bukti betapa aku da boring giler), tenkiu ye kwn2ku yg derma movie nie..
aku smpat tgok tiga citer jer...pg2 tgok 'tHe weDDinG pLaNNer'...best r citer ni, sweet jer..hehehehe ( smbil tgok brangan skali..lallalala).
pastu petang tgok 'mY tut0R fRienD 2' plak...best gak citer ni tp x smpat nk abeskan atas sbb2 yg x dpt nk dielakkan...hehehe
td lyan cite bnuh2 plak...wawawawa...ganas gile, sket ati pn de gak...tjuk cite tu ' untRaceaBle',
sgt kijam yer citer ni..sape2 yg mmntingkan keharmonian dlm hdup toksah la tgok citer ni...hehehehe, klu bleh ibu mengndung pn xyah gak....

pe lg aku wat mase mggu yg terlalu bosan ni??????
arrgghhhh....bosan tol r..
bubye..
nape ntah aku post entry yg ntah pape nih....

3 comments:

ninim said...

pe ar ngko nih....ni hah...ngko tau tak semalam time aky merayau2,...aku nampak akak sem 7 baca buku PSIKOLOGI ABNORMAL....wah2 kagum aku

hazelnuddz said...

tkut aku je yg psiko abnormal klu bukak buku tu skg....
heheheheh

ryan kiryu said...

ehem2... ingat bg free ke movie2 2???